Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Summer CherryBox 2016 ''Unboxing''

Γεια σας Κορίτσια,

Νομίζω πως πολλές περιμένατε αυτό το κουτί , οπότε πάμε να δούμε μαζί και για όσες δεν το πήραν τι περιείχε το καλοκαιρινό κουτί από το Cherrybox και πως έρχεται.





Thank You Cosmetics - Sun Kiss Body Oil SPF 15
Τιμή : 22 ευρω / 100ml
Στο κουτί : Full Size

Tι πιο υπέροχο από το λάδι σου για μαύρισμα να έχει άρωμα καρύδας και δείκτη προστασίας 15. Είναι ειδική έκδοση για το Summer +Cherrybox 2016 που εκτός από το έλαιο καρύδας , περιέχει και αβοκάντο , ελιάς και ηλίανθου ενώ είναι ενισχυμένο με καροτέλαιο για τέλειο μαύρισμα.



 Gerovital - After Sun Repair Gel
Τιμή : 10, 90 ευρώ / 150ml
Στο κουτί : Full Size

Είναι τζελ για μετά την ηλιοθεραπεία ώστε να δροσιστείτε.
Ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα καταπραϋνοντας γρήγορα τυχόν εγκαύματα ή οποιαδήποτε ενόχληση ( κάψιμο , τσούξιμο , τράβηγμα ) από την έκθεση στον ήλιο. Περιέχει και βιταμίνη Ε.




Οne Drop Only - Mouth Spray
Τιμή : 5,34 / 15ml
Στο κουτί : Full Size

To Best Seller προϊόν One Drop Only είναι ένα επίτευγμα της σύγχρονης οδοντιατρικής με τη δύναμη της φύσης ! Φυσικό προϊόν για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος , ανεξαρτήτου αιτίας. Περιέχει 10 ευεργετικά φυσικά αιθέρια έλαια , ανάμεσα στα οποία είναι το φασκόμηλο , ο δυόσμος , το γαρύφαλλο , το θυμάρι , το τεϊόδεντρο και το έλαιο λεμονιού. 



Sunkissed - Metallic Bronze Blush
Τιμή : 8 ευρώ / 10gr
Στο κουτί : Full Size

Είναι απλά τέλειο κορίτσια αυτό το Ρουζ . Το έχω δοκιμάσει και αφήνει μια απαλή και φυσική λάμψη.



Glov Hydro Demaquillage - Quick Treat
Τιμή : 7,90 ευρώ
Στο κουτί : Full Size

Είναι σε πολλές από εσάς γνωστό το πανάκι για ντεμακιγιάζ που χρειάζεστε μόνο νερό και τίποτα άλλο. Ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω και εγώ και επιτέλους να δω αν όντως είναι τόσο καλό όσο λένε!!! Θα σας κάνω χώρια Review για το συγκεκριμένο.


Ag Pharm - Snail Serum
Τιμή : 2,50 ευρώ / 2ml
Στο κουτί : Full Size

Eιδικός ορός με εκχύλισμα σάλιου σαλιγκαριού , κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος , είναι τόσο πλούσιος σε πολύτιμα συστατικά , που σίγουρα θα καταστεί απαραίτητος στην καθημερινή σας περιποίηση . Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο πρόσωπο , αποκαθιστά τα προβλήματα της επιδερμίδας , μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες , ενώ ενισχύει και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.

Για να δούμε κορίτσια πόσο καλό είναι!!! :)



Τhe Library Of Fragrance - Αρώματα Καλοκαιριού
Τιμή : 13 , 00 ευρώ / 15 ml
Στο κουτί : Full Size

Μυρίζει θάλασσα η διακοπές , σαν να έχουμε πάει για μπάνιο στην θάλασσα και μετά κάναμε ντους με φρέσκο και δροσιστικό ζελέ ντους. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά είναι πολύ καλοκαιρινό άρωμα .


Saryna Key - Pure African Shea Oil
Τιμή : 110 ml / 45 , 00 ευρώ & 50ml / 29,00 ευρώ
Στο κουτί : 10ml

Λάδι για τα μαλλιά που είναι υπέροχο , πραγματικά υπέροχο και θέλω να βγαίνει και σε άρωμα αυτή η μυρωδιά να το πάρω , περιέχει Shea Butter , μια φυσική πηγή κερατίνης , βαμβάκι και πρωτεϊνες μεταξιού που μαλακώνουν τα μαλλιά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και ιδιαίτερα καλό για φθαρμένα μαλλιά με ψαλίδα.


Αυτό ήταν Summer +Cherrybox  κορίτσια !
Όσες δεν το έχετε πάρει , ίσως προλαβαίνετε να το αποκτήσετε.
Ανυπομονώ να πάω στην παραλία και να δοκιμάσω το λάδι και το τζελ!


Θα τα πούμε σε επόμενο Post!
Πείτε μου αν το έχετε πάρει η αν έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά και αν σας άρεσε κάτι!

xxx


4 σχόλια:

  1. πολύ ωραιο ποστ!!! ομορφη παρουσιαση! το κουτάκι δε νομιζω να ηταν κατι το ιδιαίτερο αυτή τη φορά! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ! :) Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν όντως κάτι το ιδιαίτερο , αλλά δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απ ' όλα αυτά και έτσι είναι μια καλή ευκαιρία για να τα δοκιμάσω!

      Διαγραφή
  2. α πολύ ωραίο το κουτάκι! δεν το είχα δει!! η Library of Fragrance είναι πολύ καλή εταιρεία! πήρα το salt air τώρα εγώ και μου άρεσε πολύ! :) και η τερακόττα ρουζ φαίνεται εξαιρετική!
    να τα χαρείς όλα! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ ! Εγώ δεν ήξερα καθόλου την συγκεκριμένη εταιρεία. Πως μυρίζει το salt air ; Το ρουζ είναι πολύ απαλό στην επιδερμίδα και αφήνει μια γλυκιά γυαλάδα...!

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας <3